szolgaltatasaim_hazassagi

Házasságkötést megerősítő szertartás

Szívügyem a személyre szabott ceremónia. Hiszek abban, minden jegyespár megérdemli, hogy az esküvőjük legfontosabb része csak Róluk szóljon!

Éljétek át újra szerelmetek legszebb momentumait egy különleges időutazásba csomagolva: kellő eleganciával és egy csipetnyi humorral fűszerezve – profi előadásmódban! Egy biztos: szem nem marad szárazon, hol a nevetéstől, hol a meghatottságtól!

Az esküvőtök egyszeri és megismételhetetlen – erre garantálom, hogy emlékezni fogtok Ti és a vendégeitek is! Ne legyen álom az álomszertartás!

Szertartás személyre szabottan, szívvel-lélekkel.

Érdekel!

Házassági évforduló ünneplése

10? 20? 25? 50?

Mindegy hány éve házasok, ünnepelni mindig jó!

Szeretnének nosztalgiázni egy kicsit? Gyermekeik és unokáik kíváncsiak, hogyan kezdődött az egész? Hogy anya és apa, nagymama és nagypapa hol randizott először? Hogy milyen volt az első benyomás? Szeretnék újra felidézni az első nyaralás emlékét?

Utazzunk vissza együtt az időbe: elmesélem történetüket!

Házassági évfordulójuk alkalmából egy különleges, szívhez szóló szertartás keretében erősíthető meg az évtizedekkel ezelőtt tett fogadalom!

Érdekel!
házassági évforduló
kicsiDSC_6933r

Névadó

Egy új kis élet érkezése az egyik legnagyobb csoda két ember életében. A jövevény, aki hiszem, hogy ott a felhőkön ülve kiválasztja a szüleit, céllal érkezik. Dolga van az életben. Tanít, elsősorban a róla gondoskodókat. Türelemre, elfogadásra és legfőképpen gyermeki csodálkozásával a világ szépségeire. De nem csak az anya és az apa tölt be fontos szerepet a pici életében, épp olyan jelentősek a keresztszülők is. Ha valaki(ke)t erre a feladatra kértek fel, egy meghitt és szimbolikus keresztelő keretében nekik is köszönetet mondhattok a gondoskodásért, azért, hogy részesei gyermeketek életének.

Szertartásvezetőként névadó ünnepséggel kapcsolatban is szívesen állok rendelkezésre, ha templomi helyett, egyfajta “polgári keresztelőben” gondolkodtok!

Azoknak a volt párjaimnak, akiknek esküvői szertartását én tartottam, 10% kedvezményt adok a szolgáltatás árából.

Érdekel!