Szabina és Norti – Szeged, Borostyán birtok, 2022.10.29.

Nagyon jól éreztük magunkat, gyönyörű volt a beszéded, nekünk is tetszett, illetve a násznépnek is! Nagyon sok visszajelzést kaptunk, hogy ilyen gyönyörű és különleges, nem sablonos ceremónián még nem voltak! Szeretnénk ezúton is megköszönni a munkádat! Nagyon élveztük a szertartás minden pillanatát, ami olyan volt, mint ahogy elképzeltük!

Mónika és Laci – Zákányszék, Liget rezidencia, 2022.10.07.

A szertartás után a vendégek szinte kivétel nélkül kiemelték, hogy csodálatos voltál, soha nem voltak még ilyen megható szertartáson, nagyon átjött az, amit mi elmondtunk neked, remekül összeraktad! Köszönjük szépen még egyszer!

Emese és Gábor – Szeged, Füvészkert, 2022.09.24.

Minden úgy alakult, ahogy szerettük volna. Tökéletesen sikerült az egész nap! Köszönjük szépen ezt a csodás szertartást Neked.

Stella és Ádám – Üllés, Bozsity vendégház, 2022.09.17.

Csodálatos volt a szertartás, nagyon hálásak vagyunk érte. Rengeteg dicséretet kapott a szöveg, amit írtál a számunkra. Nagyon-nagyon szép volt. Annyira jó volt, hogy az egészet az utazásra építetted. Nagyon jó volt így hallani az elmúlt 8 évünket. Tényleg nagyon fantasztikus volt, nálam gyorsan kinyitottad a könny csapokat (Ádám). Mert tényleg fantasztikus munkát végeztél! Maximális profizmussal. Mindent köszönünk!

Brigi és Attila – Kerekegyháza, Varga tanya, 2022.08.26.

Egyszerűen csodálatos volt a szertartartás, nem tudjuk eléggé megköszönni neked!
Nincsenek rá szavak, hogy milyen gyönyörű és megható volt, sosem szoktam pityeregni, de folytak a könnyeim, ahogy szinte az összes vendégé is, még a kőszíveket is meglágyítottad!!! A beszéd minden mondata helyén volt, és a vendégeink egész este erről áradoztak, mindenki külön kiemelte a polgári szertartás szépségét.

Katka és Dénes – Szeged, Halácsy major, 2022.08.20.

Az egyik legszebb része annak a napnak a szertartás volt, amit Te vezettél. Nagyon tartalmas volt és teljes mértékben tükrözte a személyiségünket: voltak benne megható részek, de a jól megfogalmazott történetekkel sikerült jó párszor megnevettetned minket meg a vendégeinket is. Nagyon hálásak vagyunk Neked a belefektetett energiáért! Közvetlenséged, segítőkészséget, profizmusod és nem utolsó sorban kedvességed miatt megütöttük Veled a főnyereményt! 

Köszönjük, hogy velünk voltál! Katka és Dénes

Julcsi és Mike – Zákányszék, Liget rezidencia, 2022. 07.23.

Nagyon szépen köszönjük a lelkiismeretes munkádat és a gyönyörű előadásodat, amellyel szombaton sok ember szemébe örömkönnyeket csaltál. Nagyon jó volt hallgatni megismerkedésünk és életünk történetét. Az egyik legjobb döntésünk volt, amikor melletted döntöttünk a ceremónia levezetésével kapcsolatosan. Köszönjük az útra valót és kívánunk számodra sok-sok hasonlóan szép esküvői ceremóniát és, hogy ne felejts el Bennünket és emlékezz néha-néha a közös munkára velünk!

Heni és Gábor – Szeged, Borostyán birtok, 2022.07.22.

Drága Marietta,

Köszönjük Neked ezt a fantasztikus élményt! Álmaimban sem gondoltam volna, hogy ennyire szép lesz a szertartásunk! Persze mindenki elfogult a saját esküvőjével kapcsolatban, de őszintén, még soha nem láttam ilyen profi módon átgondolt, megfogalmazott, levezényelt szertartást!

Rengeteg dicséretet kaptál a barátoktól is, többen kiemelték, hogy tényleg olyan volt, mintha a barátunk lennél, ott lettél volna életünk nagy pillanataiban.

Nagyon örülök, hogy megismerhettelek, hálás vagyok ezért az életre szóló élményért Neked! Tényleg szíved-lelked, maximalizmusod benne volt a szövegben, érződik, hogy számodra ez nem csupán munka.

Örök hála és köszönet!